RICHLAND este un restaurant exclusivist, amplasat in afara orasului cu o vedere panoramica impresionanta ce ofera posibilitatea de a organiza un eveniment departe de agitatia orasului, în aer liber, in mijlocul naturii  pe malul lacului Gratiesti.Un prim pas facut in acest local este de ajuns sa te faca sa te simti ca intr-un adevarat Palat: arhitectura este spectaculoasa, cu o curte imensa inverzita, iar saloanele sale sunt unice: coloane impunatoare si trepte de marmura cu decoratii argintii, vitralii si oglinzi masive, creeaza impreuna o atmosfera de poveste.

 Fie ea nuntă, botez, petrecere alături de prieteni, bal de absolvire sau un eveniment corporativ cum ar fi conferinţă, seminar, lansare de produs sau expoziţii, personalul nostru vă sta la dispoziţie cu cele mai bune servicii. Mai mult decât atât, talentul și dedicarea echipei noastre asigură elementele cheie necesare realizării unui moment de o eleganță desăvârșită.

Puteţi alege să vă organizați petrecerea într-una din cele cinci săli de evenimente din cadrul incintei Restaurantului RICHLAND: fără coloane interioare, extrem de spaţioase, decorate exclusivist, acestea pot găzdui petreceri cu 50 – 500 de invitaţi.

 

Dacă îți planifici o petrecere grandioasă si de neuitat RICHLAND este locatia perfecta pentru evenimetul TAU!

Contacteaza-ne